CV-optimalisatie

CV Optimalisatie!

Beste medebewoner van Hengstdal

CV-optimaliseren

Er is weer mogelijkheid om uw cv installatie te laten optimaliseren onder gunstige voorwaarden. Velen gingen u voor in deze en eerdere winters. Nu zetten we een nieuwe campagne op touw waarmee u kosten en gas kunt besparen en tevens uw wooncomfort kunt verbeteren.
Meld u nu aan voor het vooronderzoek op 13 februari. Een volgende gelegenheid kan weer een tijd op zich laten wachten want de ‘inregelaar’ heeft het heel druk.

Er is in deze tranche weer voor 8 personen gelegenheid om in te schrijven voor het vooronderzoek op donderdag 13 februari. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Aanmelden via  met als onderwerp: CV optimalisatie

De optimalisatie bestaat uit een paar stappen:

  1. U beantwoord een paar vragen over hoe uw verwarming er nu uitziet (vragenlijst krijgt u bij aanmelding) Hierdoor wordt het vooronderzoek zeer bespoedigd. 
  2. Op 2 december komt op afgesproken tijd Joep van de Ven het vooronderzoek doen. Reken voor het vooronderzoek ca. 45 minuten
  3. U krijgt een kort verslagje van de bevindingen met aanbevelingen wat u alvast kunt verbeteren vóór het inregelen
  4. Het inregelen gebeurt op afspraak met CVtuning op een later moment. Dit inregelen kan enkele uren duren. Er is veel verschil tussen huizen en verwarmingen.
    Zie www.cvtuning.nl

De kosten

Duurzaam Hengstdal biedt u de mogelijkheid om uw CV-installatie te laten optimaliseren tegen een gunstig tarief. (de originele kostenberekening is hier te vinden)

  • Als u vooronderzoek en inregelen laat doen betaalt u alleen het inregelen (en krijgt u het vooronderzoek dus gratis)
  • Besluit u na vooronderzoek niet te laten inregelen dan betaalt u alleen het vooronderzoek (maar mist u uw besparing op de stookkosten)
  • Er zijn geen reiskosten of voorrijkosten.

U kunt eventueel ook zelf rekenen via deze tool op de website van CVtuning.

Voor vragen kunt u mailen naar of bellen 06 – 53 64 28 80

Noël Spauwen