Waterzijdig inregelen

CV-optimalisatie heeft veel toekomst

CV-optimaliseren

Op woensdag 21 oktober heeft Joep van de Ven weer vooronderzoek voor cv-optimalisatie gedaan in een zestal huizen in Hengstdal. Bij elke woning heeft hij de eigenschappen van het verwarmingssysteem en de manier waarop de bewoners de verwarming gebruiken nauwkeurig en systematisch in beeld gebracht. De bewoners ontvingen vervolgens een rapport met op maat gemaakt advies. De komende tijd zal hij in overleg met de bewoners hun cv-installatie inregelen.

Het inregelen van de verwarming biedt bewoners een prettiger wooncomfort en een besparing van kosten en co2. Duurzaam Hengstdal zal de cv optimalisatie daarom blijven faciliteren en regelmatig dagen met vooronderzoeken organiseren.

Omdat er in Nederland nog zo’n vijf miljoen verwarmingen in te regelen zijn is het duidelijk dat er veel werk ligt voor mensen die de vaardigheid hebben om dat inregelen te doen.

Duurzaam Hengstdal  is bezig om samen met Joep van de Ven een training op te zetten om mensen op te leiden. Is dat iets voor jou? Lees dan dit artikel.