CV-optimaliseren

Training cv tuning is gestart met een online bijeenkomst

Vanaf het najaar staan er tien mensen klaar, die cv-installaties in onze buurt waterzijdig kunnen inregelen! Met het waterzijdig inregelen van uw installatie kunt u eenvoudig geld en co2 besparen. Bovendien is het verplicht als u een nieuwe cv-ketel aanschaft.

Duurzaam Hengstdal organiseert samen met Joep van de Ven een training om het inregelen te leren. Inmiddels hebben zich tien deelnemers aangemeld en daarmee is de training volgeboekt. Een online kennismakingsbijeenkomst heeft al plaatsgevonden. Hierbij hebben we kennis gemaakt met elkaar en met de inhoud en hebben we huiswerk meegekregen voor de zomer.

In september vinden de ‘live’ bijeenkomsten plaats en kan er met de materialen worden geoefend. Vervolgens zal iedere deelnemer onder supervisie van Joep van de Ven (kwaliteit gegarandeerd)  twee installaties in Hengstdal inregelen. Dat kan uw installatie zijn! U kunt zich aanmelden als ‘inregeladres’ door een mail te sturen naar .

Inmiddels hebben zich nog enkele geïnteresseerden gemeld, die de kunst van het inregelen zouden willen leren. We overwegen een tweede groep te organiseren, dus laat het ons weten als u ook interesse heeft. Meer uitleg over de opzet van deze training vindt u ook in Nieuwsbrief 13.

Noël Spauwen