Duurzaam Hengstdal

Mededelingen

Inductiekoken

Inductiekookplaat thuis uitproberen?

Een professionele kok demonstreerde op het festival dat je goed en veilig op een inductiekookplaat kunt koken. En ook lekker, zo bleek uit de vele reacties uit het publiek.
Vanaf nu kun je je opgeven om deze twee inductieplaatjes een paar dagen thuis uit te proberen. Dan kun je bijvoorbeeld ook testen of je oude pannen wél of niét geschikt zijn voor inductiekoken. 

Stuur ons een mail en je krijgt na verloop van tijd bericht via de mail. (dit gebeurt in volgorde van inschrijving; bij grote belangstelling kan het dus wel enige tijd duren voordat je aan de beurt bent). 

Stip
De Stip

Duurzaam Hengstdal voortaan in Stip Oost

Voortaan is Duurzaam Hengstdal elke woensdagmiddag van 13.30 uur – 16.30 uur aanwezig in Stip Oost, Elzenstraat 4.
Voor vragen, of opmerkingen kunt u daar terecht.
 

Ook als u meer wilt weten over de aardgasvrijplannen, de LED-koffer of inductiekook-koffer wilt reserveren, u wilt inschrijven voor CV-optimalisatie of een warmtescan van uw huis, dan is dat op dit tijdstip mogelijk. Of kom gewoon eens langs en laat u op de hoogte stellen van alle activiteiten van Duurzaam Hengstdal. 


Rommelmarkt

Er is weer een rommelmarkt in de Ark op zaterdag 21 september 2019, 18:00–21:00 uur. Toegang kost 1 euro.

Duurzaam Hengstdal

Ben je geïnteresseerd in een warmtescan van je huis of een CV-optimalisatie, stuur ons alvast een mail en je krijgt na verloop van tijd meer informatie via de mail.