Vlindertuin

Aanmelden viering 25-jarige Vlindertuin

Vlindertuin

Zaterdag 5 september 2020 van 13:00-16:00 uur

een eenrichtingspuzzeltocht met de klok mee langs 5 haltes/ standjes in de Vlindertuin

Ivm coronaveiligheid SVP AANMELDEN BIJ  of appen of sms-en naar Henk, 06 – 14 98 59 28; u ontvangt dan uw starttijd voor de puzzeltocht. 

Omdat we trots zijn op 25 jaar Vlindertuin nodigen Diny, Eva, Riyan, Henk, Jack, Lea, Kitty en Monique u uit om dit zaterdag 5 september met ons in onze buurtvlindertuin te vieren.

Er is een eenrichtingspuzzeltocht langs 5 haltes met bijen, vlinders en verhalen. De tocht wordt gehouden tussen 13 en 16 uur en u kunt om het kwartier beginnen. Bij elke halte krijgt u een kleine demonstratie + uitleg of een leuke opdracht over respectievelijk rupsen/poppen/vlinders, beestjes in vijverwater, bijen/honing, bijzondere bloemen/planten, een vlinderportret maken en dergelijke. We sluiten om 16 uur af met een hapje en een drankje op 1,5 m, met muziek van The Mix en aanbieding van Jan van Doremalens feuilleton ”Moord in de Vlindertuin” aan een bestuurslid van bewonersgroep Duurzaam Hengstdal.

We hebben deze opzet ter controle aan de veiligheidsregio voorgelegd en die heeft ermee ingestemd. Om de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven hebben we gekozen voor aanmelden en spreiden van belangstellenden over de middag. Zonder aanmelding loop je het risico dat je veel geduld moet hebben om te wachten op een gaatje, of een uurtje later terug moet komen.

Wij hebben er veel zin in, u toch ook?!!