Midwinter wandeling

Midwinterwandeling was succes

Midwinter wandeling
Het was winters in het bos, maar gezellig.

Op zondag 29 december liep een gemengd gezelschap van bewoners van het AZC en andere bewoners van Hengstdal door de bossen in de buurt. Met veel onderling gepraat hebben bewoners van allerlei leeftijden kennis kunnen maken met elkaar. Dat was ook de aanleiding om dit te organiseren; contacten tussen mensen van binnen en buiten het AZC op een ontspannen en prettige manier.

Bij STIP Oost was het startpunt en het was ook op deze plek dat we terugkwamen om met koffie, thee en koek na te praten en nog wat spelletjes te doen. 
Het was een geslaagde middag en het lokte de volgende vragen uit: ”Doen jullie nog ‘n keer zo’n wandeling of iets anders? Lijkt me leuk weer van de partij te zijn. Ik weet niet meer waar ik die aankondiging van die wandeling had gezien. Waar kondigen jullie dat aan? Welke Facebookpagina?”

De Facebookpagina is op dit moment niet actief maar via deze nieuwsbrief en de wijkkrant zullen we nieuwe acties steeds bekend maken. Initiatieven van de lezers zijn uiteraard welkom. Lentewandeling? Spelletjesmiddag? Huiskamercafé? Middagje muziek maken?

Noël Spauwen