Vlindertuin

Puzzeltocht 5 september 2020

Puzzeltocht langs haltes bij 25-jarige Vlindertuin Hengstdal

Zaterdag 5 september van 13:00-16:00 uur

Omdat we trots zijn op 25 jaar Vlindertuin gaan we zaterdag 5 september een aantal feestelijke activiteiten in de tuin organiseren. We vragen geïnteresseerden om in verband met Corona zich vanaf 1 september met een app, sms of telefoontje aan te melden, zodat we hen een starttijd kunnen teruggeven. Daarmee doseren we de deelnemers. We hebben deze opzet ter controle aan de veiligheidsregio voorgelegd en die heeft 29 mei in principe ingestemd.  

Om de 1.5 afstand te kunnen handhaven hebben we gekozen voor drie belangrijke elementen:

1. een eenrichtingspuzzeltocht met de klok mee langs 5 haltes/ standjes in de Vlindertuin

2. We doseren door elk kwartier een groepje van 4-5 kinderen (tot ca 14.00)/ mensen te laten starten  

3. We vragen mensen zich met een app/sms-bericht aan te melden bij Henk Horstink op 06–14985928 zodat we ze kunnen verdelen over de middag en als ze dat niet kunnen, te wijzen op het risico dat ze ter plekke veel geduld moeten hebben of over een uurtje terug moeten komen.  

Bij elke halte  krijgen de mensen een kleine demonstratie + uitleg of een leuke opdracht over respectievelijk rupsen & vlinders, beestjes in vijverwater, bijen & honing, eetbare planten, een vlinderportret maken en meer. Iedereen krijgt na afloop een hapje en een drankje.

We gaan om 16:00 uur afsluiten met – op 1,5 meter – schone bekers drank, borden met hapjes en muziek van The Mix.

We nodigen in elk geval al onze oud-leden en contacten uit om zich aan te melden zodat we die mensen een starttijd kunnen geven en zo goed kunnen verdelen over de middag. 

Wij hebben er veel zin in, u toch ook?!!