Duurzaam Hengstdal

Korte mededelingen 27 augustus

TRAINING CV-TUNING
De training cv tuning van Joep van de Ven gaat van start op woensdagmiddag 6 oktober van 13.00u-17.00u. De volgende twee bijeenkomsten zijn ook op woensdagmiddagen. Voor deze training is er nog één plek vrij. Als er nog meer belangstellenden zijn, kan er een tweede training worden georganiseerd op avonden en/of zaterdagen.
Ook is er nog gelegenheid om in het kader van deze training je cv waterzijdig te laten inregelen. Laat het ons weten en je komt op de lijst van belangstellenden.

SPREEKUUR DUURZAAM HENGSTDAL
We starten onze spreekuren op woensdagmiddag weer. We denken met je mee hoe je in eigen huis zou kunnen verduurzamen en isoleren. Met informatie en voorbeelden. Nu in het BES-buurthuis, Hengstdalseweg 194. Kom daar ook eens kijken naar hoe een afleverset er uit ziet zoals die bij een warmtenet zou komen te hangen in je huis.

HOUTSTOOK
We hebben diverse meningen over houtstook in relatie tot aardgasvrij ontvangen, maar door tijdgebrek kunnen we pas in een volgende nieuwsbrief ingaan op de problematiek en de mogelijkheden om effectief de overlast van houtstook te beperken.