Duurzaam Hengstdal in Badhuis

Hoewel we nog geen vaste stek hebben in de wijk, hebben we voorlopig een prachtige plaats voor ons inloopspreekuur: in theater het Badhuis! Iedere woensdag van 13.00 tot 16.00 uur, Daalseweg 262. Een afspraak maken is niet nodig.

En met de winter op komst gaan we de Hengstdallers weer voorzien van een aantal diensten. Alle diensten worden uitgevoerd door vrijwilligers. Duurzaam Hengstdal is een vrijwilligersorganisatie en alleen voor directe kosten wordt er iets in rekening gebracht.

Warmtescan

Je kunt weer één van onze ervaren vrijwilligers vragen om je huis te laten ‘scannen’ met de warmtebeeldcamera. Zo kom je te weten waar in je huis warmtelekken zitten. Dit kan veel info opleveren over de plekken waar het meeste winst te behalen valt bij isoleren en verduurzamen. Lees hier meer.

Blowerdoor test

Een andere en aanvullende manier om de energiehuishouding te leren kennen is de BlowerDoor test. Hiermee komt u alle tochtlekken op het spoor. Lees hier meer.

CV-optimalisatie

Er valt vaak veel besparing te halen op gasgebruik door het waterzijdige inregelen van je centrale verwarming. Een groep opgeleide vrijwilligers kennen hier de kneepjes van en zullen je graag van dienst zijn. Lees hier meer.
 
Wil je gebruik maken van één (of meer) van deze diensten, stuur dan een mailtje naar: .