Duurzaam Hengstdal

Nieuwsbrief 1 – 7 mei 2019

Zie hier Nieuwsbrief 1 zoals deze is verzonden. Op deze pagina tonen we alle berichten van Nieuwsbrief 1.

Eindelijk is het zover, Duurzaam Hengstdal heeft een eigen nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief wordt dé manier om jullie te informeren. Hier leest u wat wijkgenoten doen in bewonersinitiatief ‘Duurzaam Hengstdal’. U krijgt informatie, bijvoorbeeld over wat u nu al kunt doen om uw huis en omgeving duurzamer te maken. Ook houden we u op de hoogte van alle plannen om onze wijk als één van de eerste af te koppelen van het aardgas.

Belangrijk: wilt u geïnformeerd blijven en weten wat we als wijk bereiken met de gemeente; blijf dan lid van deze nieuwsbrief. Want met zijn allen kunnen we wel degelijk iets betekenen op het gebied van duurzaamheid. Door samen te werken, wordt er van alles mogelijk. Stuur deze nieuwsbrief vooral door (bv. naar uw buren). Zij kunnen zich dan ook hiervoor aanmelden. U kunt zelf onderaan deze nieuwsbrief uw eigen gegevens bekijken en deze corrigeren en aanvullen. Zo vinden we het bijvoorbeeld fijn om uw adres te weten, zodat we gericht iedereen per straat of buurt kunnen informeren als dat nodig is. Uitschrijven kan natuurlijk ook.

We zijn dit jaar begonnen met een massaal bezochte bijeenkomst over de aardgastransitie, op 30 januari in het Montessori college. We kijken hieronder terug op deze bijeenkomst en beantwoorden de eerste vragen. Ook over de buurtkas, de LED-koffer en het zonnedak kunnen we wat melden. En er is een feestje in voorbereiding! Noteer alvast 16 juni, want dan vieren we het festival Wijk van de Toekomst.

Veel leesplezier,

De redactie