Herstelcafé Duurzaam hengstdal

Herstelcafé van start op 10 oktober

Herstelcafé Duurzaam Hengstdal van start op 10 oktober 2019

We kopen steeds meer spullen, en die gaan ooit kapot, soms al snel. Sommige mensen gooien ze dan weg. Want waar moet je zoiets laten repareren? Binnenkort kun je hiervoor in onze wijk terecht bij het maandelijkse Herstelcafé in STIP aan de Elzenstraat 4.

Repair Cafés zijn hip in Nederland: reparatiebijeenkomsten waar mensen samen met deskundigen hun spullen kunnen herstellen. Of het nu gaat om een koffiezetapparaat, een cd-speler, of een wollen trui met een gaatje. Bij een Repair Café worden mensen zelf actief betrokken, kennis wordt overgedragen, het werkt kostenverlagend, maar vooral: door minder weg te gooien leveren we een bijdrage aan een duurzame samenleving!

Ons café draagt de naam ‘Herstelcafé Duurzaam Hengstdal’, en is gevestigd in Stip Oost, Elzenstraat 4. Op zaterdag 10 oktober a.s. van 13.00 tot 15.30 uur gaan we van start, en vervolgens alle 2de zaterdagen van de maand. Buurtbewoners met te repareren spullen zijn dan van harte welkom. Meld je – in verband met corona – wel vooraf aan via .

Er is inmiddels al een aantal deskundigen beschikbaar om reparaties te verrichten, maar er kunnen er nog meer bij. Ben je geinteresseerd? Laat het weten! Ook kunnen wij spullen gebruiken voor de inrichting van de ruimte, zoals beschermende tafelbedekking, gereedschap of verlengsnoeren.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 10 oktober in STIP Oost, Elzenstraat 4!