boekenplank

Mededelingen

Avondspreekuur op dinsdag

Vanaf dinsdag 8 februari starten we een avondspreekuur om met u mee te denken en u te voorzien van informatie over verduurzaming van uw huis en/of uw omgeving. Ook voor informatie over het  BuurtEnergieSysteem kunt u bij ons terecht. Elke dinsdagavond van 19.30-21.30 uur is er iemand van Duurzaam Hengstdal in het BESbuurthuis Hengstdalseweg 194.

Logo Repareercafé

Repareercafé op 12 februari 2022

Zaterdag 12 februari houden we weer een repareercafé. Locatie: T-huis van de Kentering, Limoslaan 10. Tijd: tussen 13:00 en 15:30 uur.

Warmtebeeldcamera

De warmtebeeldcamera kan weer worden ingezet. Nu de coronadreiging afneemt mogen onze vrijwilligers weer langs de huizen om warmtebeelden te maken. Ze zijn eerst in de weer om wachtlijsten weg te werken, maar natuurlijk kunt u zich ook weer melden bij .

Cv-optimalisatie door wijkgenoten is begonnen

De training cv optimalisatie is afgerond en de teams van opgeleide vrijwilligers beginnen hun huisbezoeken vanaf 7 februari. De mensen op de wachtlijst hebben al een mailbericht hoe ze kunnen intekenen op een tijdstip. Als u zich ook wil inschrijven, stuur dan een mailtje naar