Straatcontacten

Wordt u het “straatcontact” van uw straat?

We hebben als Duurzaam Hengstdal al heel veel buurtgenoten bereikt in ons streven naar een duurzame wijk. Dat blijkt wel uit het feit dat al veel mensen deze nieuwsbrief ontvangen.
Wat betreft de overheidsplannen om van aardgas af te gaan, willen we één helder en gedragen standpunt kunnen innemen. We streven ernaar het belang van de wijkbewoners te vertegenwoordigen en daar wordt echt rekening mee gehouden bij de gemeente en andere partijen.

Er zijn 3.500 woningen in Hengstdal, met onze nieuwsbrieven zijn we nog maar met zo’n 20% van onze wijk regelmatig in contact. Wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk wijkgenoten te informeren, te horen en te kunnen helpen. Daarom hebben we een plan gemaakt om iederéén in Hengstdal te benaderen. Niet per brief, want de ervaring leert dat je mensen pas écht bereikt, als je ze persoonlijk aanspreekt. Omdat onze kleine actieve kerngroep van buurtbewoners natuurlijk onmogelijk 3.500 adressen kan bezoeken, willen we graag een netwerk opzetten van “straatcontacten”.

Lijkt het u wat om in uw straat kort in gesprek met uw buren te gaan over duurzaamheid en alles wat we daarin zelf al kunnen doen? Wij juichen uw inzet toe, meld u daarom aan bij Duurzaam Hengstdal.
We hopen dat via die gesprekjes nog veel meer mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. We kunnen dan voortaan iedereen echt informeren over de ontwikkelingen die op ons afkomen. Ook krijgen we op die manier snel een zo goed mogelijk beeld van de opvattingen van onze wijk in geheel, waardoor we de wijk nog beter kunnen vertegenwoordigen.

U kunt zich nu al aanmelden door een mailtje met naam (telefoonnummer en adres!) naar ons te mailen. Wanneer u “ambassadeur” van Duurzaam Hengstdal gaat worden, wordt u daar natuurlijk goed bij begeleid en ondersteund met informatiemateriaal.